Setari Cookie-uri

Horoscop: Efectele hartii natale asupra sanatatii

Care sunt bolile la care este predispusa zodia ta?

Leu

Soarele este cel care patroneaza aceasta zodie si afecteaza inima, circulatia sangelui si coloana vertebrala. Nativii in Leu sunt firi autoritare si increzatoare in fortele proprii. Daca vreun element le va da peste cap echilibrul, acestia vor avea probleme cu spatele, inima sau devin pur si simplu letargici.

Unii dintre ei sunt pofticiosi la mancare si din acesta cauza trebuie sa fie foarte atenti la alimentatia lor si sa evite surmenajul. In caz contrar, vor avea probleme si cu stomacul dar in special se expun riscului de infarct miocardic.

Fecioara

Cei nascuti sub acest semn sunt norocosii zodiacului. Ei sunt patronati de Mercur, la fel ca cei nascuti in Gemeni insa nu intampina aceleasi probleme. De felul lor, Fecioarele au o sanatate de fier care ii poate tine pana la adanci batraneti.

Singurul lucru la care trebuie sa fie atenti este alimentatia. Fecioarele muncesc mult si cu placere dar din cauza stresului acumulat, pot avea probleme digestive. De aceea trebuie sa aiba multa grija la mancare si este indicat pentru ei sa stea departe de cafea, bauturile acidulate si produsele fast-food.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc