Setari Cookie-uri

Horoscop: Efectele hartii natale asupra sanatatii

Care sunt bolile la care este predispusa zodia ta?

Gemeni

Acestia sunt patronii plamanilor, ai bratelor si ai umerilor. Gemenii trebuie sa evite fumatul si climatul rece pentru ca sunt foarte sensibili in ceea ce priveste aparatul respirator. Racesc foarte usor, fac bronsite sau vor avea probleme cu articulatiile membrelor superioare.

Ei traiesc cel mai bine intr-un mediu armonios, in care trebuie sa se simta complet in siguranta. Daca acest lucru nu se intampla, nativii in Gemeni vor avea probleme pe plan emotional.

Rac

Semnul Racului patroneaza stomacul si intregul sistem digestiv. Nativii in Rac sunt foarte emotivi si au o intuitie buna. Cea mai mare influenta o primesc din partea lunii, care le dicteaza schimbarile de spirit si intensitatea emotionala.

Atunci cand isi ascund aceste trairi sau nu se elibereaza de furie, isi fac rau intai pe plan psihic, apoi pe plan fizic, fiind predispusi la ulcer, gastrite si indigestii. Sunt persoane sensibile care racesc usor si pot sta la pat mult timp din acesta cauza. Din cauza stresului acumulat, pot avea probleme cu greutatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc