Setari Cookie-uri

Horoscop: Efectele hartii natale asupra sanatatii

Care sunt bolile la care este predispusa zodia ta?

Varsator

Cei nascuti sub aceasta zodie au o fire greu de inteles, sunt hipersensibili si se enerveaza usor. Prin urmare vor avea inainte de toate probleme de ordin spiritual sau nervos, fiind cunoscuti ca ipohondrii zodiacului.

Se afla mereu in miscare, sunt tot timpul ocupati si au un stil de viata haotic. Uneori nu mananca nimic in timpul zilei iar seara cand ajung acasa dau iama in frigider.

Acest obicei prost al lor va duce cu timpul la probleme de greutate dar se vor lovi si de probleme cardiace sau circulatorii. Au pielea sensibila spre uscata, prin urmare trebuie sa ii acorde o ingrijire speciala daca vor sa evite alergiile.

Pesti

Acesta este un semn zodiacal cu totul si cu totul special. Cei nascuti In Pesti sunt oameni foarte sensibili atat din punct de vedere emotional cat si fizic. Patronul lor spiritual, Neptun, controleaza sistemul limfatic si picioarele.

Citește și:

Acestia au un sistem imunitar destul de slab, prin urmare sunt predispusi la o gama larga de boli. Trebuie sa fie foarte precauti si sa se protejeze din toate punctele de vedere.

Alimentatia lor trebuie sa fie bogata in fibre si vitamine iar tinuta lor, in special in timpul iernii trebuie sa le ofere protectie suplimentara impotriva frigului.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc