Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iubeste zodia ta?

Esti o iubita pasionala sau iti place sa te joci cu sentimentele altora?

Afla care este parcursul vietii tale sentimentale, asa cum este scris in stele.

Dragostea este poate cea mai importanta parte a vietii noastre.Toti avem nevoie de ea si nu exista om care sa nu iubeasca macar o data pe parcursul vietii sale. Insa nu toti ne exprimam iubirea in acelasi mod si aici intervine importanta astrologiei.

Atunci cand iubesti, este foarte important sa intelegi nevoile partenerului tau dar si modalitatile in care acesta isi arata sentimentele. Caracteristicele celor 12 semne zodiacale sunt importante pentru a descifra cum si de ce iubeste fiecare zodie in parte.

Berbec

Nativii acestei zodii se indragostesc atat de repede incat nici nu isi dau seama de ce i-a lovit. Si nu e vorba despre pasiuni trecatoare pentru ca ei rareori au asa ceva. Pentru cei mai multi oameni, ar putea sa para ca Berbecii sunt grabiti si lipsiti de judecata insa nu e deloc asa.

Citește și:

Partea proasta este ca atunci cand iubesc, ei au tendinta sa-si acapareze partenerul cu totul. Din punct de vedere sexual, au o energie si o pasiune care rivalizeaza cu cea a Scorpionului.

Daca partenerii lor nu vor demonstra ca au acelasi apetit sexual sau energie suficienta pentru a satisface pe deplin Berbecii, acestia vor cauta implinirea sexuala in alta parte. Mai mult de atat, nu vor avea nicio mustrare de constiinta atunci cand au aventuri si poseda capacitatea rara de a se indragosti de doi oameni in acelasi timp. Dar altfel, stiu sa fie romantici si le place sa faca daruri persoanei iubite fara vreun prilej anume.

foto shutterstock cuplu

Taur

Atunci cand vine vorba de Taur si dragoste, cei mai multi dintre oameni isi inchipuie ca cei nascuti in aceasta zodie sunt adevarate forte ale naturii. De fapt, atunci cand se indragostesc, Taurii sunt la fel de calculati si meticulosi ca in orice alt aspect al vietii lor.

Citește și:

Inainte de a face orice pas, Taurii vor reflecta mult timp daca e cazul sa inceapa o noua relatie si judeca totul foarte obiectiv. Ceea ce nu inseamna ca Tauri indragostiti sunt plictisitori. Sunt firi foarte pamantene si analitice dar nimic in natura Taurului nu este banal.

Atunci cand vor sa cucereasca pe cineva, curteaza indelung si cu ardoare insa doar in urma unei analize amanuntite a caracterului celelalte persoane. Daca vor constata ca daraua-i mai mare decat ocaua, vor pleca fara regrete sau remuscari.

Din punct de vedere sexual, Taurii nu isi preseaza partenerii si pot fi foarte romantici. Cei mai multi dintre ei sunt specialisti in arta preludiului. Sunt cuceritori innascuti si de foarte putini ori pot fi respinsi. De regula, nimeni nu rezista in fata sarmului unui Taur.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc