Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iubeste zodia ta?

Esti o iubita pasionala sau iti place sa te joci cu sentimentele altora?

Varsator

Daca vrei sa intelegi pe deplin Varsatorii, pregateste-te pentru o calatorie pana la capatul curcubeului calare pe un unicorn inaripat pentru ca acest lucru este imposibil.

Fiecare Varsator are in el un strop de nebunie originala, o stralucire aparte si un individualism care duce cu timpul la egoism pur. Dureaza foarte mult pentru ei sa intre intr-o relatie si e si mai greu sa ii faci sa se indragosteasca. Sunt oameni foarte sociabili, le este foarte usor sa isi faca prieteni apoi sa transforme prieteniile in ceva mai mult de atat.

Pot tolera nenumarate greseli ale oamenilor si iarta usor pana la un anumit punct: minciuna. Iarta mai usor o infidelitate marturisita decat daca prind cu minciuna. In acest caz, nu va mai conta absolut nimic pentru Varsatori. Tin foarte mult la intimitatea lor si isi dezvaluie foarte greu sentimentele.

Citește și:

De aceea, pot spune nenumarate lucruri dragute partenerilor insa vor rosti foarte greu cele doua cuvinte magice.

Pesti

Oamenii nascuti sub semnul Pestilor traiesc pentru dragoste. Cele mai bune perioade din vietile lor sunt acelea in care sunt indragostiti iar acest lucru se intampla aproape tot timpul. Sunt destul de timizi si foarte, foarte sensibili.

In dragoste, isi urmeaza intotdeauna inima si nu mintea. Acesta este uneori un mare dezavantaj pentru ei. Pot ramane prinsi in relatii toxice spunandu-si ca iubirea cere sacrificii, chiar si atunci cand nu sunt fericiti. Sunt cei mai generosi nativi, sufletisti, romantici prin natura si pacifisti. Sunt parteneri de nepretuit pentru ca isi sprijina jumatatea in toate actiunile intreprinse si pot merge desculti pana la capatul lumii pentru persoana iubita.

Au o natura impulsiva si isi dau cu usurinta frau liber emotiilor. Chiar daca sunt statornici in dragoste, pot avea schimbari rapide de temperament, fara o cauza prea evidenta. Acum pot fi veseli si plini de viata ca imediat dupa sa se transforme intr-o cascada de lacrimi. Trebuie sa isi aleaga partenerii cu multa grija, fiind atat de sensibil si dispusi sa indure.

Citește și:

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc