Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iubeste zodia ta?

Esti o iubita pasionala sau iti place sa te joci cu sentimentele altora?

Leu

Cand Leii se indragostesc, o fac profund si fulgerator. Nu le este teama de sentimentele lor si isi pot striga iubirea in gura mare. Sunt plini de energie si vitaliate. Din acest motiv, ei daruiesc foarte mult insa se asteapta ca partenerii lor sa procedeze la fel.

Uneori sunt foarte usor de ranit insa accepta aceste dureri ca fiind lucruri naturale in mersul vietii. Stiu ca dragostea nu vine usor si trec relativ repede peste dezamagiri. Viata sentimentala a Leilor este plina de suisuri si coborasuri insa nu se lasa infranti si vor purta mereu in suflet speranta ca isi vor gasi jumatatea. Trec prin momente de tristete si melancolie insa nu regreta nimic, niciodata. Sunt foarte orgoliosi, prin urmare aceasta este cale cea mai sigura catre inima Leilor: flatarea.

Trebuie sa ai grija cu complimentele pentru ca fac foarte bine diferenta intre lucrurile spuse din inima si lingusiri. Adora sa fie cei mai buni in orice domeniu, sa fie admirati si sa li se acorde atentie. Acest lucru este valabil si in viata lor sexuala. Vor face tot ce le sta in putere pentru a-si satisface partenerul insa la final, in loc de imbratisari tandre, asteapta laude si aplauze.

Citește și:

Fecioara

Fecioarele sunt fiinte profund independente si fug de orice le-ar ameninta libertatea. De aceea le este foarte greu sa intre intr-o relatie. Le place sa fie organizate si viata lor se desfasoara dupa un plan bine stabilit. Nu doar ca sunt foarte orientate spre detalii dar sunt si foarte idealiste. Prin urmare, nu se vor multumi cu putin.

Isi petrec viata asteptand nu dragostea ci chiar MAREA DRAGOSTE. Acest lucru poate functiona uneori in dezavantajul lor. Fiind atat de preocupate sa bifeze liste si sa astepte partenerul ideal, marea lor sansa la dragoste poate trece pe langa ela fara sa observe.

Se intampla doar de foarte putine ori ca pentru Fecioare sa conteze aparentele. Atunci cand se indragostesc, o vor face doar de cineva care sa le poata provoca intelectual, care sa le stimuleze latura artistica si sa aduca un strop de originalitate in existenta lor meticuloasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc