Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iubeste zodia ta?

Esti o iubita pasionala sau iti place sa te joci cu sentimentele altora?

Balanta

Nativii acestei zodii sunt mai degraba indragostiti de ideea de dragoste, find patronati de Venus. In orice moment al vietii vei surprinde o Balanta, aceasta fie va trai o poveste de dragoste fie si-a pus in cap sa cucereasca pe cineva.

Sunt scurte perioadele in care Balantele raman singure iar cand se intampla acest lucru, li se pare ca traiesc degeaba si in bataia vantului. Au nevoie de cineva care sa-i completeze si sa-i sustina moral. Sunt oameni rafinati, atractivi si gratiosi, cu inclinatii vadite catre arta, muzica si tot ceea ce e frumos in general.

Fiind semn de aer, nativii in Balanta sunt sociabili si vor avea mereu agenda incarcata. De fapt, ei sunt cei care servesc cel mai des discursul cu “eu nu o sa ma casatoresc niciodata”. Sa nu ii crezi pentru ca in momentul in care ajung sa iubeasca intr-adevar, nimic nu ii va opri sa-si duca partenerul la starea civila.

Citește și:

Scorpion

Alaturi de Capricorni si poate peste ei, Scorpionii sunt cea mai dificila zodie in dragoste si deseori gesturile lor sunt interpretate gresit. Sunt persoane profunde, sufletiste insa misterioase si pline de pasiune dar natura lor este construita din contraste.

Spre exemplu, fiind semn de apa pot fi foarte sensibili si schimbatori. Planeta lor dominanta este Marte, ceea ce ii face foarte duri si nerabdatori. Scorpionul este un semn feminin, prin urmare nativii sai pot fi un carusel emotional, cu una calda si una rece. In acelasi timp, zodia lor este fixa si poate duce la incapatanre feroce si dominare totala fata de partener.

Dar daca se indragostesc, cu siguranta partenerii nu ii mai pot scapa din colti sub niciun chip. Nu se supara prea usor dar daca o fac, cel mai bine ar fi sa fugi din calea lor pentru ca se vor razbuna cu siguranta.

Citește și:

Nimeni nu are resentimente mai mari decat un Scorpion la fel cum nicio alta zodie nu este la fel de pasionala ca aceasta. In ceea ce priveste sexul, Scorpionul cauta mai mult decat implinirea unei pofte trupesti. Vrea sa isi cunoasca partenerul pe de-a intregul, sa ii invadeze mintea cu totul si sa il domine complet.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc