Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iubeste zodia ta?

Esti o iubita pasionala sau iti place sa te joci cu sentimentele altora?

Gemeni

Nativii acestei zodii se dau in vant dupa jocurile amoroase si le place sa faca numeroase cuceriri. Cea mai mare problema cu Gemenii este ca sunt destul de nestatornici. De regula, sunt oameni veseli si reusesc sa compenseze lipsa de romantism cu buna dispozitie.

Isi iubesc libertatea mai presus de orice si cauta mereu lucruri noi. Atunci cand se indragostesc, stiu sa tina in echilibru nevoile lor si nevoile partenerului. Mai ales cand vine vorba de spatiu personal, stiu sa respecte limitele cu conditia ca si persoana iubita sa faca la fel pentru ei.

Sunt tot timpul in miscare si vor avea nevoie de cineva care sa poata tina pasul cu ei. In caz contrar, se vor plictisi si vor cauta ceva nou si interesant de facut, fara sa se uite inapoi. Cea mai mare greseala pe care o poti face in relatia cu nativii in Gemeni este sa incerci sa le pui limite.

Citește și:

Rac

Alaturi de Pesti, nativii in Rac sunt cele mai fidele persoane. Simt mare inclinatie catre viata de familie iar scopul lor in viata este gasirea jumatatii perfecte. Se indragostesc profund si sunt sensibili, de aceea sunt foarte usor de ranit. Pe scurt, dragostea este centrul vietii unui Rac.

Nimic nu ii face mai fericiti decat sa fie iubiti si sa iubeasca neconditionat. Dragostea lor este statornica si poate dura ani multi chiar si atunci cand nu este impartasita. Le place sa aiba grija de ceilalti si pun dorintele partnerilor inainte propriilor dorinte.

Se lasa dominati de sentimente ca nicio alta zodie si sunt un adevarat carusel emotional. Intr-un moment pot rade cu gura pana la urechi iar in secunda 2 pot izbucni in lacrimi pentru ca au vazut o reclama siropoasa.

Cea mai sigura cale pentru a ajunge la inimile Racilor este sa le acorzi multa atentie. Tin farte mult la gesturile marunte si sunt romantici prin definitie. Partea proasta este ca accepta cu greu cand o relatia se sfarseste si pot face obsesii pentru partenerii lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc