Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iubeste zodia ta?

Esti o iubita pasionala sau iti place sa te joci cu sentimentele altora?

Sagetator

Fiinta mitica, Sagetatorul este jumatate om, jumatate animal. Prin urmare are o natura duala. Are o inclinatie fireasca spre filosofie si cultura si are valori morale inalte, este perfect etic si onest. Dar latura sa animalica, mai putin evidenta, il face plin de patimi si dorinte, inclinat catre placerile trupesti, nelinistit, agitat si capabil uneori de infidelitate.

Fiind arcasi, Sagetatorii iubesc vanatoarea si arta seductiei. Intr-un grup de oameni, nativii acestei zodii vor fi intotdeauna conducatori, cu conditia ca in cercul respectiv sa nu se afla un Scorpion sau un Capricorn, singurele semne zodiacale pe care nu le pot domina.

Nu le plac lucrurile evidente si nici partenerii care cedeaza repede. Orice prada usoara este considerata neinteresanta din start. De regula, isi cauta parteneri doar pe masura intelectului lor si cuceresc prin simtul fin al umorului, cultura bogata si senzualitatea aparte.

Citește și:

Capricorn

Ei sunt oamenii contradictiilor si ciudatenilor in dragoste. Ca toata lumea, isi doresc sa iubeasca si sa fie iubiti dar atunci cand incearca aceste sentimente, ceva ii opreste. Probabil ca e vorba de natura lor practica sau pur si simplu de nesiguranta. De cele mai multe ori, vor avea cateva relatii foarte stranse in detrimentul acelei relatii mari care le poate schimba viata.

Dar altfel sunt persoane receptive, sensibile si introvertite. In acelasi timp, Capricornul este un semn cardinal, prin urmare protejatii sai sunt ambitiosi si gata sa-si sacrifice viata sentimentala pentru cariera. Pentru ca sunt perfectionisti, au standarde foarte inalte in iubire. Se asteapta ca partenerul lor sa faca cel putin la fel de mult pe cat face un Capricorn si daca tinem cont de toate caracteristicile acestei zodii, este un lucru tel foarte greu de atins.

Citește și:

Intr-o relatie pot parea reci si distanti, calculati si neincrezatori. In fapt, ei incearca doar sa se protejeze. Se indragostesc greu, uneroi cunosc iubirea adevarata abia spre anii de maturitate. Atunci cand o fac, sunt parteneri de nepretuit, gata sa sara in fata gloantelor pentru jumatatea lor. Au insa nevoie de un partener rabdator care sa nu astepte declaratii de dragoste in public si gesturi grandioase.

Capricornii urasc sa se expuna in acest fel. Daca in viata profesionala fac fata cu brio oricarei provocari, atunci cand vine vorba de sentimente si emotii, Capricornii se simt necunoscatori si neputinciosi.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc