Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Predispozitia senzuala a zodiei tale

Calitatile si defectele sexuale ale fiecarei zodii in parte!

Astrele au inzestrat fiecare zodie in parte cu anumite calitati pe plan erotic. Unele semne zodiacale sunt romantice si adora cina la lumina lumanarilor in timp ce altele sunt pasionale si practica sexul ca pe un sport de performanta.

Berbec


Ea
: Femeia Berbec este de o senzualitate aparte si nu ii este teama sa o afiseze. Are o fire pasionala si ii place aventura. Nu este pudica si de regula, are incredere in ea si nu se rusineaza cu fizicul sau. Prin urmare, nu i-ar fi jena sa faca sex in locuri publice.

Suspansul nu o sperie ci o excita. Sexul este absolut vital pentru ea intr-o relatie si nu se va putea atasa de un partener care nu o satisface sau care nu are un libdou pe masura asteptarilor.


El:
Sexul cu un barbat nascut in aceasta zodie este cu adevarat o experienta care merita incercata. Berbecul este o bomba si nu stii niciodata cand ar putea exploda. Nu este adeptul preludiului si se asteapta sa fii gata oricand insa nu iti va neglija nevoile.

Citește și:

Este un amant abil dar asta nu inseamna ca e tandru si romantic. Este pasional si ii place sexul mai brutal. Nu are limite, jena sau pudoare. Pentru el, in pat este permis absolut tot.

foto shutterstock cuplu pe canapea

Taur


Ea
: Femeia nascuta in aceasta zodie are numeroase asteptari de la partenerul sau. Iubitul ei trebuie sa aiba rabdare si sa faca totul ca la carte. Este o partenera pasionala care isi poate secatui iubitul de energie si il poate taia respiratia cu talentele ei in arta dragostei.

Nu refuza picanteriile sexuale insa nu ii place sa mearga pana la extrem. Asa ca daca vrei sa scoti bicele si catusele, intreaba intai. In caz contrar s-ar puea sa-ti rada in nas si sa plece.


El:
Taurul este iubitul ideal. Este sensibil si intelege nevoile si sentimentele partenerelor. Ii place sa fie meticulous si pune mare pret pe preludiu. In pat nu va face nimic exotic sau nou insa este foarte stapan pe abilitatile sale si te poate duce pe culmile placerii chiar si din pozitia misionarului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc