Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Predispozitia senzuala a zodiei tale

Calitatile si defectele sexuale ale fiecarei zodii in parte!

Varsator

Ea: Sexul si dragostea sunt conectate pentru ea si nu exista unul fara celalalt. Din acest motiv, femeile Varsator nu au foarte multi parteneri de-a lungul vietii. Nu se va dezbraca decat atunci cand are incredere 100% in partener dar cu siguranta merita asteptarea. Nu refuza foarte multe lucruri si are o imaginatie bogata, prin urmare are si numeroase fantezii pe care vrea sa le puna in practica.


El:
Nu trateaza niciodata o femeie ca pe un obiect sexual si are foarte mult respect pentru sexul opus. Ceea ce nu inseamna ca se va limita la “sarut mana!” Ba saruta bine si peste tot, fara pudoare. Ii place preludiul si are o rezistenta de invidiat. Va pune intotdeauna nevoile partenerei sale inaintea propriilor nevoi.

Pesti

Ea: Intotdeauna stie ce sa spuna, stie exact ce miscari sa faca si mai ales, cum sa creeze ambianta perfecta. Ca si femeia Varsator, sexul si sentimentele sunt conectate si dependente intre ele. Atunci cand partenerul ei i-a castigat increderea, va descoperi in ea o iubita priceputa, plina de pasiune, gata sa satsifaca orice fantezie.

Citește și:


El:
De regula nu este genul de partener care sa domine insa este foarte atent si foarte delicat. Atunci cand iubeste, partenera sa va primi toata atentia lui si va fi in prim plan. Prefera o partenera sexuala activa care sa detina controlul si care sa aiba multa initiativa.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc