Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Predispozitia senzuala a zodiei tale

Calitatile si defectele sexuale ale fiecarei zodii in parte!

Sagetator

Ea: Femeia nascuta in aceasta zodie nu are nicio urma de pudoare. Ii place sexul in aer liber si merge des in drumetii. Face o adevarata parada de calitatile ei sexuale si nu ii place tatonarea, prin urmare trece la actiune cat se poate de repede.

Mare grija cu ea pentru ca este o seducatoare innascuta si se plictiseste repede. Uneroi ii place sa isi tachineze partenerul si sa-l faca sa astepte doar pentru a-l vedea tanjind dupa atingerea ei.


El:
Actul sexual in sine nu este o experienta neaparat intensa cu un Sagetator. Este un barbat usor de excitat dar termina la fel de usor. Pe de cealata parte, stie cum sa compenseze acest neajuns. Este maestru in arta masajului erotic si nu se sfiieste sa-si foloseasca degetele si gura in folosul partenerei.

Capricorn

Ea: Nu te lasa pacalit de exteriorul ei de femeie rece si calculata. Atunci cand ajungi in pat cu o femei Capricorn, pregateste-te sufleteste! Nu are nevoie de prea mult preludiu si nici nu este interesata de variatii exotice. Nu face sex de dragul actului in sine.

Citește și:

Ii place sa domine si ea este cea care dicteaza ritmul si intensitatea. De regula, cu o femeie Capricorn intotdeauna exista cel putin runda a doua, daca nu cumva si a treia. Ii place sa lase urme pe trupul partenerului sau si ar fi bine ca vecinii tai sa nu fie prea sensibili pentru ca isi exprima satisfactia cu voce tare.

El: Inainte sa ajunga in pat cu o femeie, barbatul Capricorn tese o adevarata panza de intrigi si tactici ale seductiei. Isi tine partenera ca pe jar si ii place sa o surpinda.

Are rezistenta unui alergator la maraton insa are si foarte multa rabdare. Este un domn cu adevarat si stie foarte bine ca doamnele sunt primele. Prin urmare, este dispus sa-si amane propria placere pana cand isi aude partenera tipand in extaz.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc