Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Predispozitia senzuala a zodiei tale

Calitatile si defectele sexuale ale fiecarei zodii in parte!

Gemeni


Ea:
Aceasta femeie cu siguranta iese din tipare si nu respecta standardele de niciun fel. Atunci cand isi doreste pe cineva, va face evident acest lucru si va lua initiativa.

Nu ii place sa astepte sa fie cucerita ci va lua cu asalt barbatul care i-a atras atentia. In prea putine cazuri, acesta ii rezista. In pat, ea cauta o combinatie intre pasiunea carnala si apropiere emotionala.


El
: Barbatul in Gemeni nu este pudic absolut deloc. Prin urmare, nu trebuie sa te suprinda faptul ca ii place sa faca sex cu lumina aprinsa in fata oglinzii.

Pune pret pe preludiu si stie exact cum sa-si faca partenera sa tipe de placere. Este fascinate de noutate si de lucrurile exotice iar daca partenera sa nu ii ofera toate acestea, nu se va jena sa le caute in alta parte.

Rac

Ea: Nativa in Rac traieste intr-o cochilie din care iese cu greu. Este foarte sensibila si emotiva iar uneori poate folosi un sarcasm dur ca forma de aparare. Nu te lasa pacalit de exteriorul ei. In interior, fierbe de pasiune!

Citește și:

Nu face niciodata prima miscare insa daca o cuceresti, te va uimi cu senzualitatea ei. Se va simti in largul ei in pat doar alaturi de un partener pe care il iubeste.


El
: Desi are acelasi exterior dur ca si femeia Rac, barbatul nativ in acesta zodie nu se va lasa niciodata condus in pat. Ii place sa domine si este o combinatie ciudata de rabdare si agresivitate.

Imediat dupa preludiu, se transforma intr-un iubit inflacarat si adeseori actul sexual incepe departe de dormitor. Poate pe masa din sufragerie sau in bucatarie. Are un apetit sexual mare si nu va obosi niciodata primul.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc