Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Predispozitia senzuala a zodiei tale

Calitatile si defectele sexuale ale fiecarei zodii in parte!

Balanta

Ea: Are o aparitie spectaculoasa, chiar teatrala in viata de zi cu zi si va face acelasi lucru si in pat. Ii place sa se costumeze si sa adopte tot felul de masti dar niciodata nu va poza in necunoscatoarea inocenta. Este deosebit de feminina si usor exhibitionista.

Corpul ei este facut pentru a fi vazut, iubit si admirat. Pentru ea, seductia este o forma de arta, nu un razboi ai sexelor in care unul dintre parteneri cedeaza.

El: In pat, barbatul Balanta se asteapta la o experienta completa si nu la o tavaleala de ocazie. Din acest motiv, de regula nu are aventuri amoroase ci relatii de lunga durata.

Cu toate acestea, are o latura perversa si nu se da inapoi de la prea multe lucruri. Este amantul subtil al horoscopului, nimeni nu banuieste cat foc se ascunde sub manierele impecabile si privirea rece.

Scorpion

Ea: Iscoditoare, mereu in cautare de experiente noi si pasionala, iata femeia nascuta in Scorpion. Stie ca erotismul nu consta doar in actul sexual. In public, este o adevarat doamna, pusa la punct pana la cele mai mici detalii. In pat insa se dezlantuie.

Citește și:

Este femeia careia nu poti sa-i spui nu. Isi domina partenerul iar acesta trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor ei daca isi doreste sa o mai intalnesca. Se indragosteste foarte greu dar este experta in arta seductiei.

El: Este o fiinta plina de senzualitate si sexualitate, amantul absolut al zodiacului. Ii place sexul pasional insa este destul de egoist. Obtine tot ce vrea de la partener si il secatuieste de energie. Ii place sa domine in timpul actului sexual si ii place sa lase semne.

Uneori poate fi sadic si isi poarta partenerul intr-o cursa nebuna de la placere la durere si invers. Nu se da in vant dupa cearceafuri de matase si perne moi, vorba cantecului. Prefera o podea tare sau un perete rece.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc