Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Predispozitia senzuala a zodiei tale

Calitatile si defectele sexuale ale fiecarei zodii in parte!

Leu

Ea: Leoaica este eleganta, lasciva si provocatoare insa foarte lenesa! Orice isi doreste, va primi cu siguranta sau va lua pur si simplu pe sus!

Trupeste, raspunde foarte usor la atingerile partenerului si nu are nevoie de prea mult preludiu. In pat este absolut dezlantuita si poate lasa vanatai si zgarieturi. Ii place sa stea deasupra pentru ca tine foarte mult la contactul vizual. In plus, ii place sa-si admire trupul in toiul actiunii.

El: Nu este omul care sa tina cont de reguli si conveniente. Dar daca vrei sa te implici intr-o relatie cu un Leu, tine minte ca nu-i place sa fie tachinat si nici nu accepta sa i se fluture pe sub nas lucruri (sau persoane) pe care nu le poate avea.

Prin urmare, cu el trebuie sa mergi pana la capat. In pat, ii plac partenerele active care stiu sa arate ce simt prin gemete de placere.

Fecioara

Ea: Nu are nicio iluzie in ceea ce priveste sexul si nici nu il impodobeste in mintea ei cu dantela si trandafiri. Prefera un partener care stie sa astepte pana in acel punct al relatiei in care sexul este inevitabil si necesar pentru consolidarea legaturii dintre cei doi.

Citește și:

Nu se grabeste sa sara in pat si va fi foarte dezamagita daca iubitul ei o preseaza insa nu va ceda. Va face sex doar atunci cand simte ca este pregatita sa duca relatia mai departe. In pat este o adevarat zeita a sexului. Ii plac jocurile de rol si stie cum sa-si satisfaca partenerul.


El:
Barbatul Fecioara este prea timid ca sa se dea in spectacol oriunde, cu atat mai putin in pat unde se simte expus si vulnerabil. Ii place sa vorbeasca despre sex si este un bun ascultator. Prin urmare, el va sti ce ii face placere partenerei inainte sa ajunga in pat.

Acest lucru se va dovedi a fi benefic atat pentru el cat si pentru ea. Desi nu este cel mai exotic partener, este foarte tandru si foarte romantic.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc