Potrivit caracteristicilor fiecarei zodii in parte dar si trasaturilor emotionale, fiecare nativ are o cariera predestinata care il va ajuta sa se simta implinit si satisfacut de viata sa.

Atunci cand muncesti fara tragere de inima, la mijloc s-ar putea sa fie ceva mai mult decat seful cicalitor sau salariul mic. Este foarte posibil sa te afli la locul de munca nepotrivit.

Berbec

Cei nascuti in aceasta zodii sunt oameni activi care nu pot ramane prea mult timp in acelasi loc. Adeseori stilul lor de viata este haotic si se culca atunci cand se aud cocosii. Sunt foarte curajosi, uneori pana la imprudenta.

Nu sunt genul de oameni care sa isi faca planuri pe hartie si se lasa purtati de val. Au nevoie de stimulare fizica si intelectuala permanenta. Sunt foarte rezistenti la stres si lucreaza bine in echipa. Atunci cand nu au de ales.

Se lasa condusi de impulsuri si uneori, din cauza oboselii pot fi foarte agresivi. In ciuda modestiei pe care o afiseaza, Berbecii isi doresc sa aiba succes si sa fie maguliti.

Job ideal: mass-media. justitie, marketing, sport, politie

sursa foto shutterstock grup de studenti

Taur

Nativii in Taur nu fac din cariera un scop in viata. Le place sa munceasca si sa se faca util dar pentru ei primeaza alte valori. La locul de munca sunt foarte constiinciosi si creativi dar rareori ajung in pozitii de conducere.

Le plac mediile de lucru armonioase, linistite, in care sa nu apara dispute. Sunt introverti si ar prefera sa nu munceasca in grup. Insa atunci cand imprejurarile ii obliga, sunt niste minunati jucatori de echipa, gata mereu sa ajute si sa preia din sarcinile celor care ar incetini avansarea proiectului.

Cu toate ca nu vor pune pe primul plan carierera, tin foarte mult la bunastarea lor materiala si vor munci cu mai mult spor intr-o pozitie care le garanteaza satisfactie materiala inaintea celei personale. Au insa foarte multa imaginatie si stiu sa aprecieze frumosul

Job ideal: finante, somatologie, imobiliare, cosmetica, moda

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: