Setari Cookie-uri

Citatul sfant al zodiei tale: Ce invatatura din Biblie iti lumineaza destinul?

Invataturile sfinte care iti ghideaza viata

Berbec

Desi la prima vedere nu par, Berbecii sunt oameni foarte spirituali. Indiferent de religia lor, au seturi de valori bine inradacinate. Desi din cauza temperamentului, sunt mai aplecati catre cele trupesti, ei nu neglijeaza nici viata spirituala. Sunt usor conservatori din multe puncte de vedere si de regula, nu se abat de la interpretarile religioase obisnuite.

Invatatura Biblica: ,,Cine a crezut in ceea ce ni se vestise? Cine a cunoscut bratul Domnului? El a crescut inaintea Lui ca o odrasla slaba, ca un lastar care iese dintr-un pamant uscat. N-avea nici frumusete, nici stralucire ca sa ne atraga privirile, si infatisarea Lui n-avea nimic care sa ne placa.

Dispretuit si parasit de oameni, Om al durerii si obisnuit cu suferinta, era asa de dispretuit, ca iti intorceai fata de la El, si noi nu L-am bagat in seama.

Totusi El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit.Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti."

Citește și:

sursa foto shutterstock barbat mergand pe Biblie cu iarba

Taur

Credinta joaca un rol extrem de important in viata Taurilor. Ei sunt oameni simpli, taciturni dar foarte placuti. Au obiceiul sa se inchida in sine dar vor avea intotdeauna o vorba buna de spus celor care au probleme. Prietenii lor nu sunt numerosi insa tin foarte mult la ei si stiu sa ii aprecieze.

Invatatura biblica: "Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste.
Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata."

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc