Setari Cookie-uri

Citatul sfant al zodiei tale: Ce invatatura din Biblie iti lumineaza destinul?

Invataturile sfinte care iti ghideaza viata

Leu

In ceea ce priveste hibele Leilor intru cele sfinte, ei au un singur neajuns. Uneori fac din credinta lor un titlu de onoare. Acest lucru se datoreaza in primul rand orgoliului si nu o fac din rautate. Asa cum vor sa fie primii in toate celelalte aspecte ale vietii lor, Leii isi doresc sa fie cei mai placuti inaintea lui Dumnezeu si uita ca in credinta, nu exista unitati de masura.

Invatatura biblica: ” Frica de Domnul este urirea raului; trufia si mindria, purtarea rea si gura… mincinoasa, iata ce urasc eu.”

Fecioara

Desi atunci cand sunt foarte tineri nativii in Fecioara nu simt o chemare puternica spre credinta, pe masura ce se vor maturiza, vor cauta alinare si in cele sfinte.

Sunt foarte dedicati comunitatii din care fac parte si adesea, rup din timpul lor si din agoniseala pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi. Pentru ei, credinta adevarata nu sta in mersul periodic la o biserica ci in faptele bune facute din porniri sincere, nu pentru ca trebuie facute.

Citește și:

Invatatura biblica: Sa nu te paraseasca bunatatea si credinciosia:leaga-ti-le la gat,scrie-le pe tablita inimii tale. Si astfel vei capata trecere si minte sanatoasa,
inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc