Setari Cookie-uri

Citatul sfant al zodiei tale: Ce invatatura din Biblie iti lumineaza destinul?

Invataturile sfinte care iti ghideaza viata

Sagetator

Cu siguranta cei nascuti in Sagetator au destinul marcat de una dintre cele mai spirituale semne din zodiac. Ei incearca sa inteleaga sensul vietii prin filosofie si religie. Sunt foarte apropiati de Dumnezeu si isi recunosc greselile fara fatarnicie. Taina vietii trebuie si poate fi descoperita de ei doar prin credinta in Dumnezeu, indiferent de numele pe care El il poarta.

Invatatura biblica: Am strigat catre El cu gura mea, si indata lauda a fost pe limba mea. Daca as fi cugetat lucruri nelegiuite in inima mea, nu m-ar fi ascultat Domnul. Dar Dumnezeu m-a ascultat, a luat aminte la glasul rugaciunii mele. Binecuvantat sa fie Dumnezeu, care nu mi-a lepadat rugaciunea, si nu mi-a indepartat bunatatea Lui!

Capricorn

Capricornii duc o lupta permanenta de-a lungul vietii. Sunt impartiti intre valorile materiale, pentru ca au firi extrem de practice si realiste si viata spirituala, ale carei valori sunt extrem de importante pentru ei. Credinta lor nu are o forma fixa, finala.

Citește și:

Ea se va schimba si se va imbunatati permanent, cautand mereu mijloace noi pentru a ajunge mai aproape de mantuirea sufletului. Uneori simt ca nu se pot incadra intr-o religie anume si cuvintele oamenilor nu sunt suficiente pentru a exprima adevarata credinta. De aceea, ei isi manifesta tacut credinciosia si piosenia, fara a indrazni sa-i dea vreun nume lui Dumnezeu.

Invatatura biblica: Pune-ma ca o pecete pe inima ta, ca o pecete pe bratul tau;
caci dragostea este tare ca moartea, si gelozia este neînduplecata ca Locuinta mortilor; jarul ei este jar de foc, o flacara a Domnului.

Apele cele mari nu pot sa stinga dragostea, si raurile n-ar putea s-o inece; de ar da omul toate averile din casa lui pentru dragoste, tot n-ar avea decat dispret.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc