Setari Cookie-uri

Citatul sfant al zodiei tale: Ce invatatura din Biblie iti lumineaza destinul?

Invataturile sfinte care iti ghideaza viata

Gemeni

Cu nativii in Gemeni nu poti fi sigur niciodata din cauza naturii lor duale. Au insa o fire placuta, deschisa si sunt gata mereu sa ajute pe oricine le va cere acest lucru. Indiferent daca se declara adeptii unei religii sau sunt atei, Gemenii isi vor ghida viata dupa valori morale si vor cauta sa nu faca rau nimanui.

Cu toate acestea, calca stramb uneori si cred ca tot ce iti face placere este permis. In ei se va duce o lupta permanenta intre bine si rau.

Invatatura biblica: Nimeni nu poate sa slujeasca la doi domni, caci sau pe unul il va uri si pe celalalt il va iubi, sau de unul se va lipi si pe celalalt il va dispretui; nu puteti sa slujiti lui Dumnezeu si lui mamona."

Rac

Cei nascuti sub semnul Racului se impart de regula in doua categorii in ceea ce priveste religie: fie sunt atei, fie au o credinta nestramutata.

Au un caracter dificil si uneori ii uita pe cei care le-au intins o mana de ajutor, dand dovada de nerecunostinta. Vor incerca insa de-a lungul vietii sa indrepte acest neajuns si vor ajunge sa invete insemnatatea cuvantului “gratitudine”

Citește și:

Invatatura biblica: Porunca noua dau voua: Sa va iubiti unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, asa si voi sa va iubiti unul pe altul.
Intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc