Setari Cookie-uri

Citatul sfant al zodiei tale: Ce invatatura din Biblie iti lumineaza destinul?

Invataturile sfinte care iti ghideaza viata

Balanta

Cei nascuti in aceasta zodie sunt cumpatati in tot ceea ce fac. Au foarte mult bun simt in orice situatie si nu isi trateaza niciodata semenii de sus.

Sunt blanzi din fire, cu suflete mari si fac multe fapte de milostenie fara sa astepte multumiri si laude. Le place sa isi ajute semenii din umbra si se bucura atunci cand reusesc sa faca un bine nestiuti de cineva.

Invatatura biblica: „Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu tot cugetul tau si cu toata puterea ta”; iata porunca dintâi.
„Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.” Nu este alta porunca mai mare decat acestea.”

Scorpion

Scorpionii sunt oameni cu credinta in Dumnezeu insa uneori se razvratesc impotriva Lui si li se pare, in momentele cele mai grele ale existentei lor, ca nu exista dreptate divina. Cu toate acestea, nu neaga existenta lui Dumnezeu si incearca sa traiasca frumos si curat, in buna intelegere cu semenii lor.

Citește și:

Sunt cel mai bun exemplu de fii risipitori, care se intorc intotdeauna in casa Tatalui. Desi uneori nu se identifica neaparat cu o religie anume, ei cred in nemurirea sufletului si in dragostea divina.

Invatatura biblica: "Cati argati ai tatalui meu sunt indestulati cu paine, iar eu pier aici de foame! Sculandu-ma ma voi duce la tatal meu si-i voi spune: Tata, am gresit la cer si inaintea ta; nu mai sunt vrednic sa ma numesc fiul tau. Fa-ma ca pe unul din argatii tai"."Si, sculandu-se, a venit la tatal sau. Si, inca departe fiind el, l-a vazut tatal sau si i s-a facut mila si, alergand, a cazut pe grumazul lui si l-a sarutat.

Si i-a zis fiul: Tata, am gresit la cer si inaintea ta si nu mai sunt vrednic sa ma numesc fiul tau. Si a zis tatal catre slugile sale: Aduceti degraba haina lui cea dintai si-l imbracati si dati inel in mana lui si incaltaminte in picioarele lui; si aduceti vitelul cel ingrasat si-l injunghiati si, mancand, sa ne veselim, caci acest fiu al meu mort era si a inviat, pierdut era si s-a aflat. Si au inceput sa se veseleasca".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc