Setari Cookie-uri

Citatul sfant al zodiei tale: Ce invatatura din Biblie iti lumineaza destinul?

Invataturile sfinte care iti ghideaza viata

Varsator

Viata spirituala a Varsatorilor se asemana destul de mult cu cea a Sagetatorilor. Cea mai mare diferenta este ca, in timp ce Arcasii pastreaza o doza conservatoare in credinta lor, Udatorii sunt foarte avangardisti in aceasta privinta.

Ei au propria lor vizune asupra lumii si asupra lucrurilor sfinte. De cele mai multe ori, nu cred ca oamenii au nevoie de mijlocitori pentru a comunica cu Dumnezeu. Legatura lor spirituala cu divinitatea este foarte puternica si adanc inradacinata in sufletul lor.

Invatatura biblica: Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor.

Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta, chiar daca as avea toata credinta, asa incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.

Citește și:

Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars si si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.”

Pesti

Acesti nativi nu sunt oamenii care sa se dedice trup si suflet unei religii. Sunt in schimb iubitori de oameni, blanzi, pacifisti, milosi si sensibili. Pentru ei, cea mai buna cale de manifestare a spiritului divin este ajutorarea oamenilor care sunt in nevoie. Au mereu o vorba buna de spus celor chinuiti sufleteste si o mana de ajutor pentru cei care au si probleme materiale.

Iubesc foarte mult copiii, animalele si natura in general. Nu ii vor dispretui niciodata pe cei neputinciosi si vor face tot ce le sta in putere pentru a le usura necazurile semenilor.

Invatatura biblica: Iar Petru a zis: Argint si aur nu am; dar ce am, aceea iti dau. In numele lui Iisus Hristos Nazarineanul, scoala-te si umbla!
Si apucandu-l de mana dreapta, l-a ridicat si indata gleznele si talpile picioarelor lui s-au intarit.
Si sarind, a stat in picioare si umbla, si a intrat cu ei in templu, umbland si sarind si laudand pe Dumnezeu.
Si tot poporul l-a vazut umbland si laudand pe Dumnezeu.

Citește și:

sursa foto prima pagina Shutterstock drum catre cruce

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc