Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spune luna nasterii despre destinul tau?

Soarta poate fi decisa de luna in care te-ai nascut

Anumite lucruri in viata se potrivesc si se imbina asa cum o fac piesele unui puzzle, in ciuda eforturilor tale de a te impotrivi. Te resemnezi si iti spui ca asa a fost sa fie.

Una dintre cauzele care determina aceste momente poate fi luna in care te-ai nascut. In afara de caracteristicile zodiei tale, temperamentul si destinul tau pot fi influentate de luna nasterii.

Ianuarie

Oamenii nascuti in prima luna a anului vor avea neplaceri de-a lungul vietii lor provocate de faptul ca sunt foarte incapatanati.

Stiu sa isi pastreze sangele rece in situatii critice dar uneori par ca se deconecteaza complet de la ce se intampla in jurul lor. Din aceasta cauza, pot parea indiferenti la prima vedere. Au un aer de seriozitate inca din tinerete si vor fi macinati de ambitie.

Sunt foarte inteligenti iar acest lucru ii va ajuta sa progreseze vertiginos. Vor obtine aproape intotdeauna ceea ce isi doresc insa pretul platit s-ar putea sa fie prea mare.

Citește și:

Le va fi foarte greu sa impace viata profesionala cu cea personala si de cele mai multe ori, se vor concentra doar asupra uneia dintre ele. De regula sunt tacuti dar atunci cand se entuziasmeaza, nu ii mai poti domoli. Au abilitati sociale minunate insa pot trece prin momente de gelozie care vor duce cu timpul la probleme in cuplu.

foto shutterstock portret cu trei femei

Februarie

Persoanele nascute in aceasta luna sunt oameni foarte sensibili. Se ataseaza foarte usor de oameni si din aceasta cauza, vor avea foarte mult de suferit de-a lungul vietii.

Cei mai multi dintre ei au obiceiul sa viseze cu ochii deschisi iar viata lor se va indrepta catre domenii abstracte. Se enerveaza foarte usor si vor fi tentati sa actioneze de foarte multe ori asa cum le dicteaza instinctele. Atunci cand iubesc, sunt in stare de orice sacrificiu.

Vor suporta mult mai usor greutatile lor decat sa-i vada pe cei dragi in suferinta. Nu vor da inapoi de la sacrificii mari dar nu vor astepta niciodata aplauze si recunostinta. Singurul lucru pe care nu il vor tolera la ceilalti este indolenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc