Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spune luna nasterii despre destinul tau?

Soarta poate fi decisa de luna in care te-ai nascut

Martie

Ei sunt oamenii schimbarilor bruste. In viata, se vor lasa purtati de val nu vor juca niciodata dupa cum le canta ceilalti.

Sunt foarte orgoliosi iar din aceasta cauza vor pierde numeroase oportunitati. Au caracterele bine pronuntate inca din primii ani de viata si vor fi copii destul de dificili. Au o nevoie acuta de independenta si nu pot evolua armonios daca sunt ingraditi in vreun fel.

Viata lor sentimentala va fi foarte plina si vor schimba numerosi parteneri de-a lungul vietii. Cei mai mult dintre ei vor experimenta gustul dulce-amar al unei iubiri imposibile care va lasa urme adanci.

Atunci cand iubesc, nu sunt neaparat fideli insa au grija la sentimentele partenerului oficial si vor incerca pe cat posibil sa isi ascunda greselile.

Aprilie

Desi sunt oameni foarte impulsivi, cei nascuti in aprilie vor invata pe pielea lor cat de valoroasa este diplomatia. De regula, curajul lor ii va mana mai departe decat ai crede la prima vedere.

Citește și:

Pun foarte mult pret pe prietenie iar cel mai mare dusman al lor va fi singuratatea. De aceea, in cursul vietii se vor inconjura de multi oameni si vor avea numeroase povesti de dragoste. Cred foarte mult in noroc si de cele mai multe ori mizeaza pe intuitie.

Isi vor asuma riscuri foarte mari si vor avea de castigat. Insa trebuie sa invete ca nu toata lumea poate sa tina mereu pasul cu ei. Se vor desprinde foarte greu de trecut si nici nu invata prea usor din el. Au o memorie incredibila si din aceasta cauza, vor tine ranchiuna, chiar si fara voia lor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc