Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spune luna nasterii despre destinul tau?

Soarta poate fi decisa de luna in care te-ai nascut

Mai

In luna a cincea vin pe lume oameni curajosi, cu foarte multa vointa. Au o inteligenta peste medie dar sunt foarte nestatornici.

Vor activa in cele mai variate domenii iar studiile lor, de multe ori, nu vor avea nicio legatura intre ele. Invata foarte repede si le place sa visezi cu ochii deschisi. Ceea ce nu inseamna ca sunt desprinsi de realitate. Din contra. Au un acut simt al actualului si traiesc momentul.

Sunt la curent cu tot ce este nou iar acest lucru le va pune pe tava numeroase optiuni. Nu sunt cei mai politicosi oameni din lume dar sunt foarte sinceri si au carisma.

Cei din jur se simt foarte bine in preajma lor si isi vor gasi sufletul pereche relativ repede. Insa le place sa se joace iar seductia este unul dintre jocurile lor preferate.

Iunie

Cei nascuti in prima luna de vara sunt vizionari. Au minti deschise si accepta foarte usor parerile celorlalti oameni, fara a se lasa neaparat influentati de acesti.

Citește și:

Sunt deschisi la noutati insa atunci cand isi apara convingerile, adopta pozitii ferme. Poate prea ferme pentru ca uneori poti fi foarte agresivi din punct de vedere verbal.

Desi acest lucru ii poate ajuta in viata si ii propulseaza in centrul atentiei, vor avea de pierdut in domeniile in care este necesara diplomatia.

Le este foarte greu sa ia decizii majore insa atunci cand se hotarasc asupra unui tel, il vor indeplini indiferent de costuri. Nu sunt cei mai responsabili oameni din lume si vor evita sa ajunga in pozitii de conducere.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc