Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spune luna nasterii despre destinul tau?

Soarta poate fi decisa de luna in care te-ai nascut

Noiembrie

Cele mai misterioase persoane sunt cele nascute in noimebrie. Desi nu au caractere inchise si minti inguste, dau dovada uneori de idei fixe.

Sunt incapatanati si ambitiosi iar aceste trasaturi ii vor ajuta sa urce rapid pe scara sociala. Sunt oameni sociabili dar nu isi vor face prea multi prieteni de-a lungul vietii. Pe cei pe care ii au vor face tot posibilul sa ii pastreze.

Sunt seducatori, au mint agile si vor face numeroase cuceriri de-a lungul vietii. Le va fi foarte greu sa ramana fideli si sunt rare cazurile in care acest lucru chiar se intampla.

Totusi sunt romantici si au tendinta sa isi copleseaca partenerii cu atentii. Insa isi vor gasi foarte greu sufletul pereche, probabil si din cauza faptului ca sunt foarte pretentiosi.

Decembrie

Interactioneaza foarte usor si le place sa fie in centrul atentiei. Cei nascuti in decembrie sunt familisti convinsi iar partenerul lor de viata trebuie sa aiba neaparat aceleasi valori. Au momente cand sunt prea docili pentru binele propriu iar cei cu intentii rele pot profita de pe urma lor.

Citește și:

Au caractere vesele si le place sa se distreze iar uneori vor pierde nopti la rand pentru acest lucru. Sunt foarte generosi, iubesc oamenii in general si vor face sacrificii mari pentru cei dragi insa nu le vor aduce niciodata reprosuri.

Suporta destul de greu autoritatea altcuiva si in mod paradoxal, vor inflori in domeniile in care trebuie sa lucreze pe cont propriu. Nu le lipseste curajul si nici spiritul de dreptate.

Image main&share: Med Ahabchane /Pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc