Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spune luna nasterii despre destinul tau?

Soarta poate fi decisa de luna in care te-ai nascut

Iulie

Este foarte dificil sa intelegi personalitatile celor nascuti in aceasta luna. Vor avea numeroase neplaceri de-a lungul vietii pentru ca nu stiu sau nu pot sa isi exprime intocmai sentimentele.

Sunt destul de schimbatori si au obiceiul sa ii surpinda pe cei dragi lor. Vor incepe sa infloreasca in jurul varstei de 25 de ani. Atunci vor capata mai multa incredere in ei si se vor deschide mai mult catre ceilalti.

Insa nu sunt prea independenti. In ciuda faptului ca nu stau foarte bine la capitoul comunicare, vor avea mereu nevoie de cineva in preajma lor.

Isi pot pierde capul cu usurinta insa vor iubi cu adevarat o singura data in viata iar de regula, sentimentele vor fi impartasite. Familia este foarte importanta pentru ei si vor cauta sa si-o intemeieze inca de tineri.

August

Sunt cei mai veseli oameni, daca e sa ne luam dupa luna in care s-au nascut. Cea mai buna terapie pentru ei este rasul si au puterea sa se amuze in cele mai grele momente ale vietii.

Citește și:

Ceea ce nu inseamna ca sunt superficiali ci doar ca au un ochi critic foarte bine format. Deseori folosesc sarcamsul ca pe o arma si iti este foarte greu sa iti dai seama cand vorbesc serios si cand glumesc, cel putin daca nu ii cunosti foarte bine.

Sunt o combinatie ciudata de generozitate si egoism iar de cele mai multe ori actioneaza asa cum le dicteaza instinctul. Nu se aprind foarte usor insa atunci cand o fac, lasa prapad in urma.

Rareori se gandesc la consecinte si isi traiesc viata din plin. Destinul lor nu va fi neaparat usor insa sunt caractere puternice, foarte greu de doborat.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc