Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spune luna nasterii despre destinul tau?

Soarta poate fi decisa de luna in care te-ai nascut

Septembrie

Cei nascuti in septembrie sunt cei mai meticulosi oameni. Au idei foarte bune pe care le pun metodic in practica. Viata lor va fi foarte organizata si iti vor putea spune exact ce anume au de facut in care etapa a existentei.

Nimic nu sta in calea lor atunci cand trebuie sa isi indeplineasca un scop. Nu se lasa dusi de val ci raman stoici si neclintiti ca stancile. Acesta este un lucru bun dar uneori poate functiona in dezavantajul lor.

Se adapteaza mai greu la schimbare iar din aceasta cauza, nu vor avea prea multi parteneri de-a lungul vietii si nici nu isi vor schimba foarte des locul de munca.

Tin foarte mult la familie si vor gasi cu usurinta calea de mijloc intre viata profesionala si cea personala. In rare situatii ajung in pozitii de conducere dar nici nu vor ravni la putere.

Octombrie

Prezenta celor nascuti in octombrie trece foarte rar neremarcata. Sunt foarte dichisiti si au grija de imaginea lor. Prima impresie este foarte importanta pentru ei dar au defectul sa judece uneori doar in baza acesteia.

Citește și:

Tin foarte mult la eticheta dar acest lucru nu ii face rigizi. Au un bun simt innascut si le va fi de foarte mare ajutor de-a lungul vietii, in special pe plan profesional. Desi ii respecta pe ceilalti, nu accepta intotdeauna pareri diferite de ale lor.

Cel mai mare defect este probabil incapatanarea si nevoia de a avea mereu dreptate. De regula au insa atunci cand le va fi demonstrat contrariul, se vor simti jigniti. Parcursul lor profesional nu este stralucitor insa sunt foarte seriosi cand vine vorba de munca. Nu isi vor neglija viata personala si stiu cat de importanta este familia.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc