Setari Cookie-uri

Horoscop: Trasaturile psihologice in functie de zodie

Zodiacul influenteaza caracterul uman

Berbec

In general, Berbecii sunt oameni cu suflet mare si nu stiu sa tina ranchiuna. Sunt foarte aprigi la manie dar furia lor este foc de paie: pe cat de repede se aprinde, la fel de usor se stinge. Sunt foarte temperamentali si au obiceiul sa fie autoritari, chiar si atunci cand nu au dreptate.

De regula, au un cuvant greu de spus atat in cuplu cat si in celelalte aspecte ale vietii lor. Femeile Berbec in mod special nu se vor lasa dominate de nimeni si nici nu accepta foarte usor autoritatea.

Tin foarte mult la orgoliul lor si sunt oameni care se lasa purtati de val. Au un fler aparte atunci cand vine vorba de afaceri dar cheltuie banii la fel de repede pe cat ii castiga.

foto shutterstock femeie cu flori de levantica

Taur

Desi la prima vedere sunt oameni foarte egoisti, Taurii sunt oameni foarte generosi cu persoanele la care tin. Nimeni nu este la fel de altruist ca un Taur care iubeste.

Citește și:

In schimb, li se poate reprosa faptul ca sunt extrem de incapatanati iar atunci cand au cate o idee fixa, se tin de ea, indiferent de metodele folosite pentru a le demonstra ca nu au dreptate. Nu se enerveaza foarte usor, in ciuda renumelui castigat. Insa atunci cand o fac, isi pot pierde controlul in totalitate.

Sunt oameni pragmatici, ancorati foarte bine in realitate si nu le place sa lucreze in echipa. Sunt foarte prolifici atunci cand au responsabilitati mari si au incredere in fortele lor.

Au foarte multa energie si obosesc foarte greu, doar dupa ore neintrerupte de munca. Se folosesc de sarmul cu care natura i-a inzestrat din belsug si fac numeroase cuceriri de-a lungul vietii. Au o latura romantica pe care o arata doar persoanelor de care sunt indragostite profund.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc