Setari Cookie-uri

Horoscop: Trasaturile psihologice in functie de zodie

Zodiacul influenteaza caracterul uman

Gemeni

Despre ei se spune ca sunt oameni cu firi duale. Latura lor buna se manifesta in egala masura cu trasaturile intunecate ale personalitatii lor. Desi nu sunt neaparat creduli, Gemenii pot fi foarte naivi iar vigilenta lor poate fi inselata.

Insa au un talent aparte la negocieri si pot fi afaceristi buni. Sunt deschisi, comunicativi si de cele mai multe ori, nu au nimic de ascuns. Se adapteaza foarte usor la schimbare si le plac situatiile noi.

Leaga foarte usor prietenii dar pot fi superficiali in relationarea cu oamenii. In ciuda faptului ca sunt mereu senini si deschisi, nu sunt mereu usor de descifrat. Joaca teatru foarte bine si te pot face sa crezi exact ceea ce vor ei.

Sunt descurcareti si rareori raman in pana de idei creative. Au un simt artistic innascut insa foarte putini dintre ei vor incerca sa il dezvolte pentru ca mizeaza pe aspectele mai pragmatice ale vietii.

Citește și:

Rac

Cei nascuti in aceasta zodie sunt oameni aparte, cu schimbari bruste de comportament.
Astrul care le influenteaza caracterul este luna si de cele mai multe ori, iti poti da seama de straile lor sufletesti daca esti atent la pozitia acestui corp ceresc.

Atunci cand este in crestere si pana la faza de luna plina, Racii sunt foarte energici, activi si extrem de creativi. Insa pot deveni nelinistiti pe masura ce astrul creste in vizibilitate si au uneori insomnii din aceasta cauza. In fazele de descrestere, Racii pot deveni de la morocanosi la apatici.

Sunt oameni foarte sufletisti dar nu stiu sa isi exprime foarte bine sentimentele. Au nevoie de radacini solide si de aceea, se simt foarte legati de camin. Daca sunt lipsiti de dragostea unei familii, vor incerca sa isi intemeieze una proprie inca din primii ani de tinerete.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc