Setari Cookie-uri

Horoscop: Trasaturile psihologice in functie de zodie

Zodiacul influenteaza caracterul uman

Varsator

Nativii in Varsator sunt mereu deschisi la noutati si nu se sperie de schimbare. Desi nu se adapteaza la fel de repede precum Capricornii, cu siguranta tin pasul cu acestia.

Nu au idei fixe si sunt foarte receptivi la parerile celorlalti. Sunt deosebit de inteligenti si foarte sensibili, chiar daca nu o arata decat foarte rar. Nu se poate spune despre ei ca sunt neaparat sentimentali dar au obiceiul sa priveasca uneori spre trecut cu melancolie. Cu toate acestea, cel mai adesea se gandesc la viitor.

Sunt mereu gata sa accepte noi provocari si invata in permanenta. Nu se indragostesc prea des si nu isi pierd capul in fata unor pasiuni de moment. Au doar cativa parteneri de-a lungul vietii si isi gasesc relativ usor sufletul pereche.

Sunt chibzuiti din fire si nu fac cheltuieli excesive. Au ambitie si le place sa reuseasca in tot ceea ce isi propun. Cand nu se intampla asa, nu se lasa descurajati si privesc esecurile ca pe lectii de viata care trebuie insusite.

Citește și:

Pesti

Probabil ca ei sunt cea mai vulnerabila zodie. Desi nu sunt slabi din fire, Pestii sunt foarte sensibili atat in ceea ce ii priveste pe ei cat si pe oamenii la care tin foarte mult.

Atunci cand li se fac reprosuri, le iau intotdeauna personal. Chiar daca de cele mai multe ori sunt obiectivi, atunci cand vine vorba de orgoliul lor, situatia se schimba radical. Dar altfel, in spatele timiditatii lor, se ascund oameni sociabili carora le place sa se distreze.

Relationeaza usor si sunt doarte blanzi din fire. Nu suporta nedreptatea si vor avea mult de suferit pentru ca se simt neputinciosi in fata ei.

Viata lor amoroasa este destul de complicata pentru ca se indragostesc relativ usor. Pe masura ce se maturizeaza, vor realiza care este diferenta dintre a fi indragostit si a iubi.

foto prima pagina shutterstock femeie fashion cu breton

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc