Setari Cookie-uri

Horoscop: Trasaturile psihologice in functie de zodie

Zodiacul influenteaza caracterul uman

Leu

Leii au un potential imens pe care de cele mai multe ori, il exploateaza la maxim. Sunt foarte constienti de calitatile cu care sunt inzestrati si le vor folosi din plin. Au minti agile si fac rapid conexiuni.

Sunt adevarati luptatori care nu se lasa doborati de greutatile vietii. Au un psihic rezistent si isi pun toata inteligenta la bataie cand trebuie sa gaseasca solutii pentru problemele serioase.

Nu se dau batuti niciodata si vor face tot ce le sta in putere pentru a-si atinge scopurile. Nu sunt oameni foarte complicati dar asteptarile lor sunt mari, atat de la sine cat si de la oamenii pe care ii pretuiesc. Nu suporta indolenta si este unul dintre pacatele pe care nu le pot ierta.

De cele mai multe ori, isi asuma responsabilitati foarte mari dar prefera sa nu ii ajute pe ceilalti decat atunci cand situatia devine disperata. Acest lucru nu se intampla din cauza meschinariei ci pentru ca spera ca ceilalti sa se intareasca si sa invete sa se ajute singuri.

Citește și:

Fecioara

Cei nascuti in aceasta zodie vor avea o tinerete destul de grea dar acest lucru ii va cali. Nu cred in noroc si stiu ca ei sunt singurii responsabili pentru soarta lor. Se organizeaza foarte bine iar viata lor este structurata foarte atent.

Sunt oameni foarte onesti dar mai pragmatici decat celelalte zodii. Nu au nazuinte de putere si nici nu se vad in pozitii de conducere. De regula, se specializeaza intr-un singur domeniu in care vor activa ireprosabil.

Sunt foarte sufletisti in general dar nu ii pun neaparat pe ceilalti inaintea lor. Se infurie rar dar chiar si in momentele de manie, ei reusesc sa isi pastreze o doza de seninatate.

Marele lor defect este acela ca pot fi excesivi de precauti si pot pierde cateva oportunitati mari. Nu le place sa isi asume riscuri si prefera sa traiasca in liniste.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc