Setari Cookie-uri

Horoscop: Trasaturile psihologice in functie de zodie

Zodiacul influenteaza caracterul uman


Balanta

Balantele sunt unele dintre cele mai sociabile zodii. Se simt foarte bine in compania oamenilor si socializeaza usor.

Le place sa cunoasca persoane noi dar nu vor cultiva mereu relatiile cu acestea. Din aceasta cauza, pot parea usor superficiali atunci cand vine vorba de prietenie sau de viata amoroasa.

Au mult farmec si vor schimba destul de des partenerii. Au un ochi format pentru frumos si stiu sa aiba grija de infatisarea lor.

Sunt pacifisti de cele mai multe ori dar atunci cand se infurie, au obiceiul sa spuna primul lucru care le trece prin cap, indiferent de consecinte. Nu suporta nedreptatea si de multe ori, iau apararea celor mai slabi decat ei.

Judeca insa dupa primele impresii si sunt rare cazurile in care isi schimba parerea. Acest lucru nu este neaparat un dezavantaj pentru ca au o intuitie care functioneaza aproape fara greseala.

Citește și:


Scorpion

Cei nascuti sub patronajul Scorpionului sunt cu siguranta personalitati puternice si bine definite inca din anii copilariei. Sunt oameni dificil de intelesi si au obiceiul sa nu spuna intotdeauna ce gandesc.

Desi iubesc dreptatea, atunci cand cineva le greseste, pot fi de-a dreptul cruzi in razbunarea lor. Oamenii sunt atrasi de Scorpioni, in ciuda faptului ca trebuie sa fie cel putin diplomati in preajma lor.

Atunci cand vor sa isi atinga scopurile, apeleaza la orice tertip si stratagema, fara mustrari prea mari. Urasc sa primeasca reprosuri sau sa li se arate ca au gresit.

Au un simt al umorului fin si intepator pe care nu il poate intelege oricine. Cu adevarat, Scorpionii sunt seducatorii zodiacului. Sunt foarte abili cand vine vorba de cuceriri si au talente aproape hipnotizante.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc