Setari Cookie-uri

Horoscop: Trasaturile psihologice in functie de zodie

Zodiacul influenteaza caracterul uman

Sagetator

Despre persoanele nascute in zodia Sagetatorului se spune ca sunt oameni cu inclinatii catre filosofie si meditatie. Acest lucru nu ii face insa rupti de realitate.

Au spirite de invingatori si nu se lasa doborati cu usurinta. Poseda marea abilitate de a invata din greseli si primesc toate provocarile cu seninatate.

Sunt rezistenti din fire, optimisti si au incredere in fortele lor. Insa o parte dintre ei, in special cei nascuti in prima perioada a Sagetatorului pot fi ursuzi din fire, timizi si inchisi in ei.

Pe masura ce se vor maturiza, vor scapa de aceste trasaturi dar nu in totalitate. Sunt foarte legati de familie si le va fi foarte greu daca vor ajunge vreodata in ipostaza de a alege intre viata personala si cea profesionala. O cariera solida este aproape vitala pentru ei, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea.

Citește și:

Stiu sa fie prieteni fideli si iarta usor atunci cand oamenii le gresesc.
Tin insa foarte mult la onestitate si din aceasta cauza, trec foarte greu peste minciuna sau infidelitate.

Capricorn

In general, nativii acestei zodii au o viata lunga insa vor munci cea mai mare parte a ei. Nici nu se vor simti impliniti altfel. Capricornii sunt ambitiosi, perfectionisti si uneori meschini.

Standardele lor sunt inalte si au obiceiul sa ii desconsidere pe toti cei care nu se ridica la inaltimea lor. Nu sunt neaparat sociabili dar nici nu traiesc izolati. Isi aleg prietenii cu mare grija si le raman loiali toata viata.

Sunt capabili de efort indelungat, atat intelectual cat si fizic. Isi gasesc refugiul in munca si au de cele mai multe ori cariere infloritoare.

Nu sunt materialisti insa sunt perfect constienti de toate posibilitatile pe care le pot deschide castigurile financiare consistente. Se adapteaza foarte usor, invata repede iar schimbarea este pur si simplu o chestiune de timp pentru ei.

Citește și:

La locul de munca se vor descurca admirabil si sunt foarte dedicati. Pun mult suflet in activitatea lor si accepta cu greu esecul.

Desi lucreaza foarte bine individual, nu le displace nici munca in echipa, cu conditia insa ca ei sa preia conducerea grupului.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc