Setari Cookie-uri

Horoscop magic: Vrajitoarea care iti poate influenta zodia

Partea intunecata a legendelor

Leu

Vrajitoare: Magiciana din Endor

Aceasta este una dintre cele cateva vrajitoare mentionate in Biblie. Ea putea sa interpreteze mesajele celor decedati prin intermediul unui talisman fermecat pe care ii consulta atunci cand i-o cerea regele Saul.

In mod paradoxal, acesta a alungat initial necromancierii si magicienii dupa moartea profetului Samuel. El a incercat sa comunice cu Dumnezeu insa atunci cand nu a primit niciun semn, Saul a apelat la Vrajitoarea din Endor pentru a afla cum si-ar putea infrange dusmanii care amenintau granitele.

Atunci cand ea l-a invocat pe insusi Samuel, se crede ca in locul lui i s-a infatisat un demon care luase forma profetului pentru a raspandi mesaje mincinoase.

Fecioara

Vrajitoare: Holda

Magiciana isi are originile in legendele scandinave. Ea era considerata o vrajitoare puternica si stapanea animalele domestice. Insa Holda era apreciata in mod special pentru talentul sa aparte de a usura nasterii.

Citește și:

Ea era privita ca patroana treburilor domestice iar femeile o putea invoca de cate ori simteau ca au nevoie de ajutor. Desi ea nu avea copii, ii iubea foarte mult pe acestia si ii ocrotea.

Se spune ca atunci cand un nou-nascut plangea si nu avea cine sa il auda, Holda isi trimitea spiritul pentru a-l legana. De asemenea, ea avea putere asupra lacului divin prin care treceau sufletele copiilor inainte sa se nasca si le inlesnea venirea pe lume.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc