Setari Cookie-uri

Horoscop magic: Vrajitoarea care iti poate influenta zodia

Partea intunecata a legendelor

Sagetator

Vrajitoare: Alice Kyteler

Cazul lui Alice a ramas in istorie ca fiind unul dintre primele in care sunt mentionate orgii sexuale cu diavoli. Istoria reala a femeii a plecat insa de la scopuri de-a dreptul mercantile.

Tanara a avut ghinionul de a se naste intr-o familie instarita care a pus pret pe educatia ei. Atunci cand autoritatile au navalit in casa, ea a reusit sa scape insa cei inruditi cu Alice nu au avut acest noroc.

Frumusetea ei a atras nemultumirea Bisericii inca din tinerete. Insa ce i-a alarmat foarte mult a fost faptul ca ea a ramas vaduva de cateva ori si s-a casatorit in 4 randuri.

Cand ultimul ei sot s-a imbolnavit, copiii acestuia au profitat de reputatia lui Alice si au acuzat-o de vrajitorie. Printr-o intorsatura a sortii, femeia a aflat ca se pregateau sa o ucida si a reusit sa fuga in Irlanda natala.

Urmele ei s-au pierdut in istorie insa exista voci care spun ca, imediat dupa ce a ajuns in insula verde, oamenii au inceput sa vorbeasca despre o femeie priceputa in medicina si potiuni vindecatoare.

Citește și:

Capricorn

Vrajitoare: Moll Dyer

Legenda care s-a format in jurul lui Moll a atins apogeul chiar in zilele noastre, ea fiind figura centrala din celebra productie „Blair Witch Project”. Despre existenta ei s-au gasit foarte putine dovezi istorice iar actele de care a fost acuzata au fost puse mai degraba pe seama unei isterii colective decat pe fapte reale.

Initial, Moll era o femeie care stia sa vindece cu ajutorul plantelor si a prafurilor insa prefera sa traiasca izolata. Acest lucru a atras imediat atentia oamenilor din imprejurimi. Toate lucrurile rele care se intamplau un micul orasel au fost puse pe seama ei si pe legaturile sale diavolesti.

In anul in care a murit (1697), a fost o iarna incredibil de grea in care oamenii si animalele mureau de frig si de foame. Oamenii au fost convinsi ca Moll este de vina penru toate aceste lucruri si au vrut sa o ucida. Dyer a reusit sa fuga de ei in padure insa ziua era extrem de geroasa. Secatuita de puteri, ea s-a prabusit langa un bolovan si se crede ca forma mainii ei a ramas imprimata pe acesta.

Citește și:

Piatra poate fi gasita si astazi in Leonardtown, Maryland. Oamenii care trec pe langa ea sustin ca experimenteaza emotii neplacute si dureri inexplicabile daca se apropie prea mult de bolovan iar camerele de filmat pur si simplu nu functioneaza in preajma acestuia.

Mai mult de atat, ei sustin ca in noptile foarte friguroase de iarna, pot vedea prin paduri o femeie cu parul grizonat, invesmanata intr-o rochie alba.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc