Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie

Succesul este cuvantul care defineste luna octombrie cel mai bine. Fie ca vorbim de viata personala sau de cea profesionala, lucrurile merg cum nu se poate mai bine in ambele sectoare ale vietii.

Taur – luna schimbarilor

Luna octombrie iti deschide zona comunicarii, a chibzuintei si a dragostei. Este luna in care se stabilesc prioritatile si responsabilitatile in cuplu, luna in care comunicarea este punctul forte al relatiilor.

Pe plan profesional, nativii zodiei taur trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce fac, la ceea ce spun si cum spun. Este o luna in care se vor acumula multe tensiuni si angoase, dar spre sfarsit totul va reveni la normal si se pot inregistra chiar succese profesionale.

Datorita tensiunilor din prima parte a lunii, organismul tau este posibil sa resimta stresul acumulat si sa aiba nevoie de un control de rutina pentru a tine totul sub supraveghere.

Gemeni – luna noilor inceputuri

Este timpul in care te poti afirma pe toate planurile. Este o perioada propice pentru inceputul unei relatii amoroase de durata, pentru momente cat mai fierbinti si mai memorabile.

Citește și:

Luna octombrie iti pune in valoare atractivitatea si iti deschide noi orizonturi in ceea ce priveste dragostea.

Cariera cunoaste o ascensiune surprinzatoare in luna octombrie. Multe contracte, multa activitate, dar si mult stres si oboseala insa rasplata va fi una pe masura.

Ai grija la sanatate si incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa te feresti de orice ti-ar putea produce un dezechilibru in organism.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc