Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie

Succesul este cuvantul care defineste luna octombrie cel mai bine. Fie ca vorbim de viata personala sau de cea profesionala, lucrurile merg cum nu se poate mai bine in ambele sectoare ale vietii.

Capricorn – luna relaxarilor

Dragostea o lasa mai moale luna asta si intri intr-o relaxare totala. Daca nu esti intr-o relatie nu te astepta ca in aceasta luna sa iti gasesti partenerul ideal pentru ca este luna flirturilor si a distractiilor.

Daca esti intr-o relatie este timpul pentru o perioada mai usoara din punct de vedere al interactiunii cu partenerul.

Te setezi pe succesul profesional si asta iti va aduce multe oportunitati pe care vei sti cum sa le fructifici si sa le aduci la adevarata valoare. Este o luna benefica in ceea ce priveste banii si dezvoltarea profesionala.

Cu toate astea sanatatea este posibil sa iti dea mici batai de cap, dar nimic de speriat.

Varsator – luna pasiunii

Si cand spun pasiune ma refer la relatia de cuplu unde se vor intampla lucruri pline de emotie, pasiune, dorinta, sentimente intense si trairi puternice.

Citește și:

Iti indrepti atentia catre partener si asta aduce un plus de stralucire in cuplul vostru. Este luna in care iti exteriorizezi sentimentele si trairile, fapt ce il face pe cel de langa tine sa se apropie mai mult.

In ceea ce priveste cariera se anunta multa munca si concentrare pentru ca este o perioada in care poti sa construiesti ceva durabil, poti sa avansezi in cariera si sa pui bazele unor noi proiecte.

Casa sanatatii este ocrotita luna aceasta asa ca nu iti face probleme.

Pesti – luna implinirilor

Dragostea te provoaca luna asta lucru care este pe placul tau. Iti plac provocarile mai ales daca duc la o implinire sentimentala pe care o astepti de ceva timp.

A doua jumatate a lunii se anunta si mai activa din punct de vedere sentimental mai ales pentru nativii singuri ai zodiei. Cei care au relatii la distanta vor face o calatorie pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubita.

Citește și:

Incepand din aceasta luna cariera ta va cunoaste progrese considerabile fapt ce va aduce o perioada plina de agitatie, munca si nevoia de concentrare.

Ai un tonus bun dupa prima saptamana a lunii, iar energia pozitiva te va ajuta sa treci cu bine peste micile inconveniente in ceea ce priveste sanatatea.

foto nimfa padurii sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc