Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie

Succesul este cuvantul care defineste luna octombrie cel mai bine. Fie ca vorbim de viata personala sau de cea profesionala, lucrurile merg cum nu se poate mai bine in ambele sectoare ale vietii.

Rac – luna energiei debordante

In ceea ce priveste dragostea in luna octombrie este posibil ca lucrurile sa se complice. Se aduna tensiuni, comunicarea devine deficitara si intervine nesiguranta in ceea ce priveste proiectia relatiei pe viitor.

Lucrurile revin la normal in a treia saptamana a lunii.

Pe plan profesional lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Contractele curg, rezultatele nu intarzie sa apara si recompensele se ridica la nivelul asteptarilor.

Forma fizica este una extraordinara, iar psihicul este aliatul tau in ceea ce priveste activitatile lunii octombrie.

Leu - luna perspectivelor

Nebuniile din dragoste sunt la ordinea zilei si nici tu nu intelegi ce se intampla cu tine si de unde atata energie. Nu mai sta pe ganduri si mergi pe instinct, pe impuls si intuitie pentru ca vei avea numai de castigat.

Cei singuri isi vor gasi un partener exact asa cum cautau de ceva timp, iar cei care sunt deja intr-o relatie vor trai experiente unice si de neuitat.

Citește și:

Luna octombrie este si un bun inceput pentru proiectele profesionale care se anunta a fi unele de mare succes. Munca multa, energie pozitiva si un pic de optimism, este reteta succesului in cariera.

Sanatatea este de partea ta si te ajuta sa iti duci la bun sfarsit toate proiectele pe care le-ai inceput si chiar sa pui bazele unora noi.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc