Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie

Succesul este cuvantul care defineste luna octombrie cel mai bine. Fie ca vorbim de viata personala sau de cea profesionala, lucrurile merg cum nu se poate mai bine in ambele sectoare ale vietii.

Fecioara – luna dragostei

Sectorul dragostei este vedeta lunii octombrie in ceea ce priveste nativii zodiei fecioara. Relatiile de cuplu trec la un nivel superior, iar pentru persoanele sigure se anunta ocazii tentante de a incepe o relatie.

Spre sfarsitul lunii este posibil sa apara unele tensiuni, dar sunt nesemnificative.

In ceea ce priveste viata profesionala nu se intampla lucruri marete. Este o luna in care vei munci mult si iti vei consuma toata energia acumulata pentru a duce la capat proiecte incepute cu mult timp in urma.
Rezultatele vor aparea insa mai tarziu.

Casa sanatatii te avertizeaza si iti spune sa o lasi mai moale cu oboseala si cu munca fizica exagerata. Un pic de odihna si activitati relaxante te vor ajuta sa treci cu bine peste aceasta perioada.

Balanta – luna emotiilor

Si cand spun emotii ma refer la emotiile provocate de fluturasii din stomac. Ceva se intampla la inceputul acestei luni si iti da universul peste cap. Cunosti pe cineva care va avea un mare impact asupra ta insa nu se stie cat timp va dura aceasta experienta.

Citește și:

Este posibil sa fie o relatie fulger sau una de durata care iti va aduce o multime de beneficii sufletesti.
In sectorul profesional vei reusi sa te evidentiezi cu noi proiecte care se arata unele de succes. Trebuie insa sa muncesti si cateodata sa o faci si pentru ceilalti, dar la final iti vei primi laudele meritate si recompensele asteptate.

Incearca sa mananci mai sanatos si sa acorzi o atentie deosebita fizicului. Ai tendinta sa te suprasoliciti iar asta nu iti va aduce decat dezechilibrari metabolice.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc