Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie

Succesul este cuvantul care defineste luna octombrie cel mai bine. Fie ca vorbim de viata personala sau de cea profesionala, lucrurile merg cum nu se poate mai bine in ambele sectoare ale vietii.

Scorpion – luna succesului

Luna octombrie debuteaza cu un succes in ceea ce priveste relatia de cuplu, sau incearcarea de a inoda o astfel de relatie in functie de situatia actuala. Putere de seductie este mai mare ca oricand, iar pasiunea se instaleaza in sufletul tau pentru o buna perioada de timp.

Cariera nu este nici ea lasata pe ultimul loc, ba din contra, iti iei inima in dinti si iti impui punctul de vedere la locul de munca. Acest lucru iti va aduce multe beneficii si te va pune in evidenta in ochii superiorilor.

Imunitatea iti da batai de cap asa ca incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa te hranesti cat mai sanatos.

Sagetator – luna romantismului

Dragostea revine pe primul plan in viata ta si dragostea castiga teren. Se ivesc ocazii neasteptate, idile surprinzatoare de unde te astepti mai putin asa ca traversezi o perioada incarcata emotional din acest punct de vedere.

Citește și:

Daca ai o relatie mai veche este posibil ca lucrurile sa nu mearga atat de bine.

Soarele te guverneaza in luna octombrie si iti aduce multa energie si in sectorul carierei si al banilor. Proiectele initiate vor fi unele de succes, iar tu vei primi laude si recompense mai mult decat satisfacatoare.

Ai o pofta incredibila de distractie si asta pentru ca esti intr-o forma fizica de zile mari. Atentine insa la oboseala asa ca nu face excese.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc