Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul anului 2014 al fetelor singure

Daca esti singura si vrei sa ai pe cineva langa tine anul 2014 s-ar putea sa fie cu noroc. Am pregatit un horoscop special pentru fetele singure ale zodiacului!

Taur

Anul 2014 pentru tine este un an al testelor din toate punctele de vedere. Atat pe plan profesional cat si pe plan personal vei avea de trecut peste multe incercari care te vor pregati pentru perioada ce urmeaza.

Te gandesti serios la viitorul tau si incepi sa iti pui ordine in ganduri. Iti stabilesti prioritatile si incerci sa iti gasesti partenerul pe care il asteptai de ceva timp.

Anul 2014 vine cu vesti bune pentru tine atat din punct de vedere al dragostei cat si din punct de vedere al carierei. Chiar din primele luni ale anului vei cunoaste o persoana foarte importanta care va ramane alaturi de tine mult timp de acum inainte.

Gemeni

Prima parte a noului an iti aduce mult succes in cariera si in ceea ce priveste partea financiara. Nu se vad mari schimbari in zona personala, cu atat mai mult in relatiile cu sexul opus. Te concentrezi foarte mult pe cariera si lasi dragostea pe ultimul loc.

Citește și:

Asta pana in momentul in care realizezi ca ai nevoie ca cineva sa fie langa tine in orice moment si ca o vorba buna si o imbratisare sunt intotdeauna binevenite.

Vezi ce ti-au pregatit astrele pentru anul 2014

Daca te pricepi la ceva foarte bine acel lucru este socializarea. Si pentru ca esti o maestra la acest capitol vei reusi sa intalnesti oameni de la care vei avea foarte multe de invatat. In ceea ce priveste relatiile acestea sunt trecatoare si nu se zareste nimic serios pe parcursul anului 2014.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc