Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul anului 2014 al fetelor singure

Daca esti singura si vrei sa ai pe cineva langa tine anul 2014 s-ar putea sa fie cu noroc. Am pregatit un horoscop special pentru fetele singure ale zodiacului!

Capricorn

Anul 2014 debuteaza furtunos in sfera dragostei, a casniciei si a relatiilor cu cei din jur. Lucrurile se indreapta in directia dorita si vei avea parte de multe surprize placute din partea prietenilor dar si din partea celui pe care il vanezi de atata timp.

Aceasta perioada favorabila pentru relatii se desfasoara pe parcursul primelor sapte luni ale anului timp in care vei trece la un nivel superior al relatiei.

Pentru ca vei fi atat de indragostita, iti vei neglija relatiile cu prietenii care iti vor simti lipsa si te vor trage de maneca atunci cand vor vedea ca te indepartezi cam mult de ei.

Varsator

Tie iti surade norocul inca de la inceputul anului in ceea ce priveste cariera si relatiile. Te axezi foarte mult pe munca dar stii sa te echilibrezi astfel incat sa nu neglijezi viata personala care iti da putere sa lupti in fiecare zi.

Citește și:

Pentru ca muncesti atat de mult se vor vedea imediat si rezultatele asa ca nu vei crede ca ai muncit in zadar.

Cei de langa tine vor aprecia eforturile pe care le faci si atentia pe care le-o oferi chiar daca esti implicata in foarte multe proiecte pe care vrei sa le finalizezi cu succes. Dragostea iti surade in a doua parte a anului asa ca nu iti face probleme din acest punct de vedere.

Pesti

Anul acesta este anul tau daca ne gandim la sectorul dragostei si la cel al carierei. Inca din primele zile ale anului 2014 ai o energie de invidiat si reusesti sa te exprimi liber ori de cate ori simti nevoia.

In prima parte a anului dragostea se refera la zilele si noptile pline de distractie si divertisment. Pentru aceasta perioada nu se anunta nimic sigur din punct de vedere al relatiilor, dar toate la timpul lor.

Si spun asta pentru ca in a doua jumatate a anului vei cunoaste un barbat special care iti va schimba definitiv viata si care te va purta printre sentimente unice si deosebite.

Citește și:

Citeste pe Kudika horoscopul sexual

foto prima pagina femeie frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc