Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul anului 2014 al fetelor singure

Daca esti singura si vrei sa ai pe cineva langa tine anul 2014 s-ar putea sa fie cu noroc. Am pregatit un horoscop special pentru fetele singure ale zodiacului!

Scorpion

Tu esti singura pentru ca ai vrut sa fii singura, nu pentru ca nu ai gasit pe nimeni care sa fie alaturi de tine in orice moment. Si ai vrut asta pentru ca trebuia sa te concentzi pe alte lucruri.

Vrei sa studiezi, vrei o cariera de succes ceea ce atrage multe sacrificii dupa ea. Multa munca, agitatie, stres si nervi insa pana intr-un punct. Pana atunci cand ai ajuns acolo unde ai vrut si vrei sa iti oferi tie mai mult.

Acest an este cel mai potrivit sa pui la punct ultimele detalii in ceea ce priveste viata profesionala si sa te axezi acum pe cea personala, pe lucrurile care te fac cu adevarat fericita, lucruri care iti merg direct in casa sufletului.

Sagetator

Prima parte a anului iti aduce un strop de noroc in ceea ce priveste partea financiara asa ca profita de acest moment pentru ca nu se intampla foarte des.

In ceea ce priveste cariera vei fi supusa unor teste pe care le vei trece cu brio si vei primi o marire de salariu sau o promovare care atrage dupa ea mai multe responsabilitati.

Citește și:

Dragostea iti va face multe surprize anul acesta asa ca nu te impacienta daca in prima jumatate a anului nu se intampla nimic in aceasta zona. Vei avea parte de momente romantice, frumoase si pline de emotie alaturi de un nou partener care te va surprinde in fiecare zi cu cate ceva nou.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc