Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul anului 2014 al fetelor singure

Daca esti singura si vrei sa ai pe cineva langa tine anul 2014 s-ar putea sa fie cu noroc. Am pregatit un horoscop special pentru fetele singure ale zodiacului!

Rac

In prima parte a noului an iti surade norocul asa cum nu a mai facut-o de mult si asta nu poate decat sa te bucure si sa te transpuna intr-o atmosfera placuta care te va insoti pe tot parcursul anului.

Saturn in casa a cincea va fi alaturi de tine pana la sfarsitul anului 2014 ceea ce inseamna ca te va ajuta in relatiile cu ceilalti, dar mai ales in dragoste. Vei reusi sa iti gaseti un partener exact asa cum ti-ai dorit inca de la inceputul anului si asta te va bucura enorm.

Pe tot parcursul lui 2014 o sa traiesti experiente unice si surprinzatoare alaturi de noul partener asa ca nu ezita si lasa-te purtata de val. Nu mai analiza atat de mult situatiile si fa ce-ti spune inima!

Leu

Tu esti norocoasa zodiacului insa in a doua jumatate a anului 2014 cand lucrurile intra pe fagasul lor normal si reusesti sa te linistesti. In prima parte a noului an vei intampina foarte multe greutati insa acestea vor trece neobservate atunci cand norocul iti va surade si tu vei intra intr-o stare mai buna.

Citește și:

Pentru ca nu duci lipsa de incredere in sine vei reusi sa atragi in jurul tau oameni de calitate, oameni care te vor aprecia pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci.

Asa cum am spus mai sus, norocul este de partea ta din a doua jumatate a anului asa ca pana atunci nu iti face iluzii mari in ceea ce priveste dragostea.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc