Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul anului 2014 al fetelor singure

Daca esti singura si vrei sa ai pe cineva langa tine anul 2014 s-ar putea sa fie cu noroc. Am pregatit un horoscop special pentru fetele singure ale zodiacului!

Fecioara

Pentru tine anul 2014 este anul schimbarilor din punct de vedere al dragostei si al relatiilor. Primul trimestru al noului an nu aduce lucruri marete, din contra, atrage mult stres si agitatie insa dupa toate aceste lucruri soarele rasare si pentru tine.

Doza ta de farmec se va dubla in acest an asa ca o sa atragi in jurul tau oameni care iti vor lasa amintiri dintre cele mai placute.

In acest an vei merge mai mult pe partea spirituala a vietii si te vei concentra si asupra celor din jur. Astfel vei reusi sa iti gasesti un partener pe masura insa in partea a doua a anului.

Balanta

Prima jumatate a anului iti aduce un succes enorm pe plan profesional. Vei fi chiar vedeta zodiacului din acest punct de vedere pentru ca vei cunoaste o ascensiune puternica in ceea ce priveste cariera.

In ceea ce priveste relatiile cu ceilalti si mai ales cu persoanele de sex opus ar fi bine sa te pregatesti pentru evenimente neasteptate. Unii vin si pleaca fara sa iti dai seama ce vor de la tine, pe altii nu ii poti intelege sau nu te pot intelege ei pe tine si tot asa pana in a doua jumatate a anului cand planetele isi vor revenii.

Citește și:

A doua jumatate a anului vine cu surprize pentru tine din punct de vedere al dragostei si vei reusi sa gasesti linistea acestui aspect al vietii tale.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc