Horoscop 2016: cumpenele si bucuriile de care ai parte anul viitor

Horoscop Berbec 2016

Anul 2016 aduce schimbari importante in viata nativilor din zodia berbecului ceea ce inseamna ca se deschid noi orizonturi si se pregatesc multe surprize frumoase. Spre deosebire de anul 2015, noul an va aduce cu el o doza foarte mare de entuziasm, succes pe plan personal si profesional.

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 9-15 iunie

In ceea ce priveste viata emotionala va fi plina de pasiune si de creativitate in noul an, lucru care le va permite nativilor sa isi exprime mai bine sentimentele si sa creeze legaturi mai puternice cu partenerul de cuplu sau cu viitori potentiali parteneri in cazul in care nu exista deja o relatie sentimentala bine definita.

Horoscop 2016

foto: femeie misterioasa, shutterstock

Mercur va fi prezent in casa relatiilor ceea ce inseamna ca in centrul atentiei se afla relatiile sociale si cele profesionale care se vor fructifica in acest an si te vor ajuta sa iti construiesti o cariera mult mai solida.


Taur

Pentru nativii zodiei taur, anul 2016 este un an perfect pentru sectorul dragostei, al familiei si al caminului. Totul prinde o forma armonioasa si nativii reusesc sa se conecteze cu partenerul de viata si cu membrii familiei. Este posibil ca unii nativi sa se mute intr-o casa mai mare sau sa isi renoveze actuala locuinta.

Relatia de cuplu intra intr-o faza de relaxare si se poate ca unii nativi sa isi doreasca din ce in ce mai mult un copil, iar acest an sa fie unul decisiv din acest punct de vedere.

Casa banilor si a domeniului profesional va cunoaste cresteri importante si vor avea ocazia sa se afirme si sa isi impuna punctele de vedere cu privire la dezvoltarea frumoasa a noilor proiecte.

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 10-16 martie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: