Setari Cookie-uri

Horoscop 2016: Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Anul 2016 se anunta a fi un an bun pentru fiecare zodie in parte! Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele si ce surprize te asteapta in anul 2016!

Sagetator

Cel mai important eveniment astral in privinta sagetatorilor este intrarea lui Saturn in zodia lor odata cu sosirea anului 2016. Fiind denumit “Marele Malefic”, Saturn poate sa aduca mult pesimism si agitatie in viata nativilor.

In acelasi timp, Saturn este si un aducator al rabdarii si al perseverentei, doua atribute foarte benefice atat in domeniul profesional cat si in cel personal.

Avandu-l pe Saturn ca aliat, anul 2016 este anul in care nativii zodiei sagetator reusesc sa atinga teluri imporante sis sa construiasca lucruri marete, sa traiasca experiente unice si sa isi consolideze relatiile profesioanle si cele personale. Prima parte a anului este caracterizata sa studii, cursuri si calatorii in afara tarii, relatii la distanta si timp petrecut cu oameni apropiati.

A doua jumatate a lui 2016 se concentreaza pe cariera, dezvoltare personala si imbunatatirea relatiilor cu cei din jur.

Citește și:

Horoscop Capricorn 2016

Anul 2016 aduce mai multa liniste si pace decat anul 2015 care a fost unul nu tocmai reprezentativ pentru nativii zodiei Capricorn. Atmosfera linistita ii va ajuta pe nativi sa isi puna ordine in ganduri si sa ia cele mai importante decizii cu privire la viitorul lor.

Entuziasmul si puterea de munca isi spun cuvantul in domeniul profesioanl pentru ca vor reusi sa obtina parteneriatele de care au nevoie si sa isi construiasca o cariera la care viseaza de mult, mult timp. In prima parte a anului vor inregistra si ceva castiguri substantiale.

A doua parte a anului 2016 vizeaza relatiile sentimentale si cele de prietenie care se dezvolta din ce in ce mai frumos si nativii reusesc sa isi largeasca cercul de prieteni, dar mai ales sa creeze o legatura din ce in ce mai puternica in relatia de cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc