Setari Cookie-uri

Horoscop 2016: Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Anul 2016 se anunta a fi un an bun pentru fiecare zodie in parte! Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele si ce surprize te asteapta in anul 2016!

Leu

Anul 2016 vine cu un aliat pe masura pentru nativii zodiei leu: Jupiter, care nu vine cu mana goala ci aduce mult noroc, optimism, expansiune si multa voie buna alaturi de putere de munca. Toate aceste ingrediente perfecte vor face din 2016 un an ideal pentru nativii zodiei leu.

Aleg sa isi deschida orizonturile si sa vada dincolo de aparente, dincolo de lucrurile superficiale si mai ales dincolo de mastile oamenilor care ii inconjoara. Nativii zodiei leu vor avea nevoie sa ia o pauza de la relatiile familiale si sa se concentreze mai mult oe cele profesioale pe care le si dezvolta anul acesta si le aduc in zona lor de confort, acolo unde se simt bine si in siguranta.

Relatiile de iubire sunt si ele in atentia astrelor pentru anul 2016, si aici se va intampla totul exact asa cum si-au dorit si cum au visat nativii. Per total, anul 2016 este unul de bun augur.

Citește și:

Horoscop Fecioara 2016

Anul 2016 debuteaza cu un avant incredibil in afaceri si mai ales in achizitiile personale importante. Se vorbeste despre o casa, despre o mostenire sau despre un castig foarte important pe care nativii zodiei fecioara il asteapta de mult timp.

Cariera este si ea un punct forte al nativilor zodiei fecioara ceea ce insemna ca si eforturile depuse trebuie sa fie pe masura. Puterea de munca si entuziasmul ii ajuta pe nativu sa depaseasca momentele grele si sa se bucure de succes.

Relatiile de iubire sunt pe durmul cel bun mai ales acolo unde nu exista un cuplu bine sudat. Legaturile se intensifica si tot ceea ce credeau pana acum despre dragoste se schimba. Emotiile, sentimentele si trairile sunt cu mult mai intense si le ofera nativilor experiente de neuitat.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc