Setari Cookie-uri

Horoscop 2016: Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Anul 2016 se anunta a fi un an bun pentru fiecare zodie in parte! Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele si ce surprize te asteapta in anul 2016!

Varsator

Veste buna anul are: in 2016 Saturn paraseste zodia varsatorului si nativii se simt usurati din acest punct de vedere mai ales in ceea ce priveste cariera. Vor avea acum suficient timp sa se concentreze pe ceea ce vor sa faca si mai ales pe dezvoltarea profesionala si personala la care aspira de atat de mult timp.

Pe final de vara Saturn revine in zodia varsatorului si aduce cu el multa tenisune si agitatie, dar cei care stiu sa se descurce in situatii neplacute vor trece usor peste aceste momente si nu vor simti impactul deloc favorabil.

Jupiter este aliatul nativilor in ceea ce priveste casa iubirii si aduce aici multe surprize placute si experiente din ce in ce mai frumoase si mai intense, experiente ce ii ajuta pe cei nascuti sub acest semn sa se bucure de viata si de relatia lor de cuplu care devine din ce in ce mai frumoasa.

Horoscop pesti 2016

Anul 2016 se anuta un an important pentru fiecare nativ al zodiei pesti. Se va instala un echilibru profesional si o atmosfera foarte frumoasa si incantatoare in casa carierei si acest lucru atrage dupa sine si alte beneficii si avantaje.

Citește și:

Energia pozitiva a planetelor se va concentra si asupra relatiilor de iubire si a celor de prietenie. Acolo unde exista o relatie de cuplu foarte frumos conturata, este posibil ca anul 2016 sa aduca o casnicie sau cel putin o logodna frumoasa pentru inceput.

Daca nu se poate vorbi inca despre o relatie, vara anului 2016 va avea grija de acest aspect si le va scoate in cale nativilor din zodia pestilor oameni interesanti si foarte speciali.

foto prima pagina: femeie tanara, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc